Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Головна arrow forward Новини arrow forwardРапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії
Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Збройні Сили України ініціюють можливість навчання та отримання первинного офіцерського звання “молодший лейтенант медичної служби” для військовослужбовців рядового та сержантського складу ЗСУ з вищою медичною або фармацевтичною освітою, які пройшли інтернатуру та здобули кваліфікацію лікаря (провізора-спеціаліста).

Навчання медиків відбувається на базі Української військово-медичної академії в межах програми «Підготовка офіцерів медичної служби тактичного рівня, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації” з подальним присвоєнням первинного офіцерського звання “молодший лейтенант медичної служби”.

Навчальна програма є систематичною, тому кожен, хто проходить службу на посадах рядового чи сержантського складу, але має бажання та згоду командира для подальшого призначення на посади офіцерського складу у своїй військовій частині з військово-обліковою спеціалізацією медичного профілю, має виконати наступні дії:

  1. Подати рапорт.

    Необхідно подати рапорт за підпорядкованістю з клопотанням про включення кандидатури до списків для проходження курсу «Навчальний взвод резерву офіцерського складу» в УВМА.

  2. Додати до рапорту наступні документи:

    До рапорту необхідно додати копії диплому про вищу медичну освіту, сертифікат лікаря (провізора) спеціаліста, посвідчення про кваліфікаційну категорію (за наявності).

  3. Отримати резолюцію командира (відношення для повернення у військову частину на посаду офіцерського складу)

    Перед проходженням курсу потрібно обов’язково отримати письмову згоду командира для подальшого призначення на посади офіцерського складу у своїй військовій частині з військово-обліковою спеціалізацією медичного профілю.

  4. Подати документи до Української військово-медичної академії та Міноборони України

    Скановані копії зареєстрованого рапорту, додатків (пункт 2) та резолюції командира (відношення) надіслати на електронну адресу УВМА: [email protected] та на e-mail ДОЗ МО України: [email protected].

  5. Отримати доступ для проходження навчання

    Після опрацювання документів на електронну пошту слухача буде надано доступ для проходження навчання в режимі онлайн. Після успішного закінчення онлайн-курсу кандидата буде викликано до УВМА для проходження 18-денних зборів.

    Перед відбуттям на збори військовий повинен здати справи і посаду та з витягом з наказу прибути до УВМА, де його буде зараховано як курсанта.

    Після закінчення зборів, у разі успішної здачі заліків, військового буде атестовано до первинного офіцерського звання «молодший лейтенант медичної служби».

Ділись турботою: