Платформа “Турбота про військовослужбовця” – твій асистент у війську

Головна arrow forward Новини arrow forwardПлатформа “Турбота про військовослужбовця” – твій асистент у війську
Платформа “Турбота про військовослужбовця” – твій асистент у війську

Платформа “Турбота про військовослужбовця” – це твій військовий асистент. Що це означає і як нею користуватись?

Розділ “Допомога після поранення”

Розділ “Допомога після поранення” допомагає військовослужбовцям після отримання травми, поранення чи захворювання. У доступній формі ресурс надає відповіді на часті питання військовослужбовців щодо проходження ВЛК, МСЕК, лікування, реабілітації, протезування, отримання статусу УБД, соціальних гарантій, грошового забезпечення та ін. Платформа постійно оновлюється – наприклад, тут є інформація про те, як скористатись електронною чергою при направленні на ВЛК, як здати посаду без повернення до військової частини, як отримати УБД через вашого представника, які виплати та соціальні гарантії вам належать. Наразі інформацією на платформі вже скористалися понад півмільйона користувачів.

Розділ “Допомога з рапортами”

Щоб зменшити час, який потрібен військовослужбовцю для успішної здачі рапорту або затвердження документу, на платформі запущений сервіс допомоги з рапортами. Сервіс корисний як для військовослужбовців, які не впевнені в правильності складання документа, так і для командирів та діловодів, які постійно працюють з різними рапортами та документами, подають та приймають рапорти інших військовослужбовців. Для зручності користування сервісом зразки є у різних форматах – DOCX, DOC, PDF та PDF із можливістю редагування.

Сервіс популярний серед військових – із початку запуску здійснено майже 100 000 завантажень.

Розділ “Тактична медицина”

Одним із пріоритетних напрямків є навчання військовослужбовців у наданні домедичної допомоги собі та пораненим побратимам. Тому на сайті у розділі “Тактична медицина” розміщено відеоінструкції з навичок домедичної допомоги за алгоритмом MARCH, інструкції для бойових медиків та корисні посилання для військовослужбовців.

Розділ “Зворотній зв’язок”

А якщо у військовослужбовця чи члена його\її родини виникли зауваження, скарги або запитання щодо будь-яких нюансів військової служби, в тому числі реабілітації, можливостей лікування за кордоном, грошових виплат, чи опрацювання їхнього рапорту, то на сайті можна залишити звернення, яке буде офіційно опрацьоване, а військовослужбовцю надана відповідь.

Платформа адаптована для використання на різних електронних пристроях (ноутбуки, смартфони та планшети). Проводиться постійна робота з аналізу зворотного зв’язку військовослужбовців, а також додаткові дослідження потреб військовослужбовців для планування подальшого розвитку та розширення платформи.
Наразі на платформі функціонують три напрямки, але це тільки початок і на платформі систематично додаватимуться нові розділи, метою яких є допомога військовослужбовцям ЗС України під час проходження військової служби.

Ділись турботою:

Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Збройні Сили України ініціюють можливість навчання та отримання первинного офіцерського звання “молодший лейтенант медичної служби” для військовослужбовців рядового та сержантського складу ЗСУ з вищою медичною або фармацевтичною освітою, які пройшли інтернатуру та здобули кваліфікацію лікаря…

читати більше