Оновлено маркування рапортів, які можна подати на підпис командиру через застосунок “Армія+”

Головна arrow forward Новини arrow forwardОновлено маркування рапортів, які можна подати на підпис командиру через застосунок “Армія+”
Оновлено маркування рапортів, які можна подати на підпис командиру через застосунок "Армія+"

В розділі “Допомога з рапортами” оновлено систему маркування рапортів, які можна подати в електронному вигляді через застосунок “Армія+“. Відтепер усі рапорти, доступні для подачі онлайн, мають спеціальну іконку, яка допоможе швидко ідентифікувати їх у видачі сайту. Користувачі можуть перейти на сайт “Армія+” для завантаження застосунку, просто натиснувши на відповідну іконку, або завантажити застосунок з Google Play та App Store.

Користувачі можуть перейти на сайт

Нагадаємо, що застосунок “Армія+” , розроблений військовими для військових, створений для спрощення процесу подачі рапортів, звільняючи від необхідності заповнення паперових форм. У першій версії застосунку доступні 11 видів рапортів, а також унікальний ідентифікатор Армія ID, який дозволяє подавати рапорти на підпис командиру. На сьогодні через застосунок “Армія+” можна подати рапорти на отримання направлення на ВЛК, МСЕК, лікування, відпустку та виплати матеріальної допомоги.

Детальні інструкції щодо подачі рапортів через “Армія+” можна знайти у нашому розділі Шлях рапорта.

Ділись турботою:

Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Рапорт на навчання на курсах офіцерів для мобілізованих медиків в Українській військово-медичній академії

Збройні Сили України ініціюють можливість навчання та отримання первинного офіцерського звання “молодший лейтенант медичної служби” для військовослужбовців рядового та сержантського складу ЗСУ з вищою медичною або фармацевтичною освітою, які пройшли інтернатуру та здобули кваліфікацію лікаря…

читати більше